Opinia Timisoarei

Parcare cu etaje langa Spitalul Judetean Timisoara. Anuntul de ultima ora al CJT

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis si-a propus sa rezolve problema parcarii masinilor la Spitalul Judetean din Timisoara, cel mai mare spital din vestul tarii,  pe care il are in subordine din punct de vedere administrativ.

CITESTE SI: Viu colorata si moderna. Se dezvaluie noua Maternitate Bega de langa Spitalul Judetean Timisoara. Anuntul presedintelui CJT Calin Dobra 

Soferii care au treaba la Spitalul Judetean din Timisoara stiu foarte bine ca acolo este o problema foarte mare in ceea ce priveste parcarea automobilelor.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra a declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca va fi construita o parcare, cu etaje, langa Centrul de Transfuzii Sanguine.

La Spitalul Judetean s-a demarat documentatia pentru realizarea unei parcari supraterane astfel incat sa rezolvam situatia atat pentru angajatii Spitalului Judetean, cati si pentru pacienti si vizitatori. Noua parcare va fi amplasata pe locatia actuala de parcare, langa Centrul de transfuzii Sanguine. Nu stim cate locuri, acum se fac studiile. Sa vedem si regimul maxim de inaltime, apoi vom sti cate locuri si cate etaje va avea„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Calin Dobra.

Constructia parcarii ar putea demara ori la sfarsitul anului 2019 ori la inceputul anului 2020, in functie de cat de repede se va finaliza licitatia pentru executie.

Parcarea supraetajata ar urma sa fie construita cu bani de la bugetul judetului Timis.

Exit mobile version