Opinia Timisoarei

Parcare cu 200 de locuri, nu departe de zona centrala, la Timisoara. Unde a gasit primaria, in sfarsit, un teren

TIMISOARA. Timisorenii ar putea avea, in sfarsit, o parcare in vecinatatea centrului istoric. Aceasta dupa ce ani la randul primarul s-a plans ca municipalitatea nu are niciun teren in proprietate in zona centrala pentru a construi asa ceva, punandu-si nadejdea doar in parteneriate cu CJT si Universitatea de Vest, pe care nu reuseste sa le incheie.

CITESTE SI: Liber la largire pe o strada aglomerata din Timisoara, unde vom circula pe 3 benzi. Ce spun arheologii Foto 

Reprezentantii primariei spun ca vor sa construiasca o parcare de mari dimensiuni, pe mai multe niveluri, in apropiere de piata Badea Cartan, in perimetrul fostului sediu al Societatii de Transport Public de pe strada Take Ionescu.

„Este vorba de o parcare cu aproximativ 200 de locuri, pe 4 niveluri, care va fi construita pe strada Take Ionescu, la fostul sediu al STPT. Este suficient spatiu acolo, putem sa facem aceasta parcare. Vrem ca la ultimul nivel sa amenajam si un spatiu verde, sa fie o constructie moderna”, au dezvaluit planul, pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii Primariei Timisoara.

Aceasta ar urma sa fie a treia parcare pe care primaria spera sa o realizeze, pe langa cea din zona Dacia, care ar urma sa aiba 3 etaje, si cea de langa Spitalul Municipal, subterana, pentru care sunt prevazute 600 de locuri.

Recent, Nicolae Robu a pomenit si de o potentiala parcare in Complexul Studentesc, in vecinatatea Salii Olimpia, insa pana acum nu a reusit sa stabileasca situatia juridica a terenului.

CITESTE SI: Nicolae Robu vrea ‘locuri pentru momente de tandrete’ in Complexul Studentesc din Timisoara. Ce anunt face despe planuita parcare de langa sala Olimpia

 

Exit mobile version