Opinia Timisoarei

Parada de masini de lux s-a mutat la alta nunta de romi in Timisoara! Ce amenzi au impartit politistii? FOTO si VIDEO!

UPDATE: Unde s-a ajuns! Masinile de lux ale romilor, parcate in curtea ARR din Timisoara! Cum a fost posibil? FOTO!

____________

TIMISOARA. Dupa ce acum doua zile au participat la nunta nepotului lui Grado Carpaci, zis si Ministru’ de Finante, multi dintre romii bogati din Timisoara s-au mutat la alta. De asta data petrecerea are loc la unul dintre palatele tiganesti de pe strada Avram Imbroane, cel al lui Bobby Bunescu. Se insoara fiul proprietarului, Isak, cu aleasa inimii sale Jaqueline.

CITESTE SI: Nunta mare de romi bogati, cu alai de masini de lux, in familia Carpaci, la Timisoara! Ministru’ de Finante isi insoara nepotul cu o fata din clanul Ionelas. FOTO si VIDEO!

Limuzinele Ferrari, Mercedes sau Rollce Royce au facut coada pe strazile care marginesc palatul, iar politistii au fost de straja inca de dimineata, pentru a se asigura ca nu se va bloca circulatia.

Sosirea invitatilor insa tot a incurcat traficul, astfel ca agentii de la Sectia 1 Politie Timisoara si cei de la Politia Locala au trecut rapid la sanctiuni. Soferii indisciplinati, care si-au parcat neregulamentar bolizii s-au ales cu amenzi de 800 de lei. In plus, n-au mai prididit cu lipitul autocolantelor pe parbrize.

Petrecerea se anunta una de pomina, mai ales ca Adi Minune si Florin Salam  au venit  sa incinga atmosfera.

Va reamintim, socrul mare a avut parte de o noapte alba inainte de nunta. Cineva a dat foc usii de la intrarea in palat.

CITESTE SIIncendiu la un palat de romi din Timisoara, chiar inainte de nunta! Cine a pus focul? FOTO si VIDEO!

Exit mobile version