Opinia Timisoarei

Parada de biciclete la Timisoara! Biciclistii vor defila pe 2 roti pana la Festivalul House Parade

TIMISOARA. Nebunie house si pedalare! Biciclistii timisoreni sunt asteptati la o defilare pe doua roti pentru a merge la Festivalul House Parade, care se tine la inceput de toamna, langa Timisoara, pe drumul catre Arad.

Adunarea se da sambata, 7 septembrie, in parcarea de la mall-ul timisorean. Biciclistii vor porni la pedalat pe bijuteriile lor spre locatia desfasurarii festivalului, dar nu inainte de a invata cum se asambleaza o bicicleta, de la baietii care au deschis atelierul Bicicle TeMe, pe care opiniatimisoarei.ro l-a prezentat in premiera.

Inainte de a se dezlantui nebunia , la mall, vreme de doua ore, de la 16:00 la 18:00, amatorii de muzica house vor putea dansa pe muzica pusa de DJ Sean Norvis & DJ Versus. Va fi si un moment de street dance, iar skaterii se vor putea da pe rampele amplasate langa scena.

Dupa ce vor afla cum se monteaza bucata cu bucata o bicicleta, timisorenii vor porni pe 2 roti spre kilometrul 6, la iesire din Timisoara spre Arad, acolo unde se desfasoara o noua editie a House Parade Festival.

Exit mobile version