Opinia Timisoarei

Pantere in libertate, in Marea Britanie! Englezii se tem ca animalele salbatice ar putea ataca in orice moment

De multa vreme exista zvonul ca, in Marea Britanie, exista pume si pantere in libertate. Acestea ar fi ajuns sa bantuie padurile englezesti dupa promulgarea, in 1976, a legii privind animalele salbatice. Proprietarii le-ar fi eliberat  ca sa scape de ele.

Zvonul conform caruia in Marea Britanei traiesc, in libertate, pume si pantere a fost confirmat de un lord care sustine ca angajatii de pe domeniul sau au surprins o felina de mari dimensiuni, in libertate.

Sir Benjamin Slade sustine ca este de-a dreptul infricosat de creatura zarita si fotografiata de unul dintre angajatii sai, pe domeniul Mansel House, de aproximativ 390.000 de metri patrati.

Creatura a ucis deja mai multe gaini si o vulpe, iar lordul britanic vrea sa se ia masuri imediate: „Trebuie sa facem ceva inainte sa manânce un om. Suntem ingrijorati pentru oaspetii nostri. Ar putea sa se rataceasca si sa fie infulecati”, a declarat lordul, scrie realitatea.net

De mai multe decenii se zvoneste ca in provincia din Marea Britanie exista feline de mari dimensiuni. Expertii sustin ca aceasta este din cauza legii Animalelor Salbatice din 1976, atunci când proprietarii animalelor salbatice de mari dimensiuni au decis sa scape de pumele sau panterele pe care le detineau dându-le, pur si simplu, drumul in natura.

Exit mobile version