Opinia Timisoarei

Panica in Piata Balcescu din Timisoara, dupa ce au iesit flacari din trotuar! Fortele de interventie, chemate in ajutor! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Momente de panica in Piata Balcescu din Timisoara, sambata seara. Cativa trecatori s-au speriat cand au vazut cum dintre dalele de pe trotuar apar flacari. Apoi fum.

Oamenii au dat imediat alarma la 112, de teama ca nu cumva sa fie vorba de vreo conducta de gaz sparta care sa produca o nenorocire.

Incidentul s-a petrecut in coltul pietei Balcescu dinspre wc-ul public subteran,  zona intens circulata.

Pompierii si muncitorii de la EON Gaz au sosit deindata la fata locului insa, din primele verificari, nu miroase a gaz, astfel ca fortele de interventie suspecteaza producerea unui scurtcircuit la vreun cablu electric ingropat. Asa ca vor fi chemati si angajati de la Enel.

Politistii au blocat pentru moment traficul  pe strada Porumbescu, pana cand specialistii vor depista cauza incendiului de sub trotuar.
Din timp in timp, in locul cu pricina apare cate o flacara, urmata de o coloana scurta de fum.

UPDATE: Pericolul a fost inlaturat dupa aproximativ o ora. Cablurile au fost izolate de catre angajatii Enel.

In cursul zilei de vineri, in apropiere, pe  strada Gheorghe Doja, un alt incident punea pe jar pompierii, care au intervenit de urgenta. Un muncitor a spart cu excavatorul o teava de gaz si i-a bagat in sperieti pe timisorenii care stau in apropierea intersectiei cu strada Brasov. A fost blocata zona, iar circulatia tramvaielor intre Piata Balcescu si Piata Maria intrerupta.

CITESTE SI: Pericol de explozie! Tramvaie blocate, desfasurare de forte pe strada Doja din Timisoara! Ce s-a intamplat? GALERIE FOTO!

Exit mobile version