Opinia Timisoarei

Pana unde merge tupeul in trafic la Timisoara. Sofer cu BMW filmat cand fenteaza coada si trece printre bariere la calea ferata, in Timisoara. Video

TIMISOARA. O noua manevra iresponsabila in traficul din Timisoara, surprinsa luni dupa-amiaza.

CITESTE SI: Motociclist izbit de masina la Timisoara, manevra iresponsabila a unui sofer. Foto si video 

Soferul unui BMW n-a avut chef sa stea la coada formata la trecerea de cale ferata de la Baader si a decis sa ‘scurteze’ timpii intr-un mod care i-a lasat masca pe ceilalti conducatori auto aflati in zona.

Soferul s-a avantat pe liniile de tren, printre barierele coborate care avertizau trecerea unei garnituri si semafoarele inca pe rosu, cu semnalele acustice pornite.

Sub privirile  celor ce asteptau de o parte si de alta a caii ferate, barbatul aflat la volanul BMW-ului sau fenteaza toata coloana si se strecoara printre barile mobile imediat dupa ce trece si ultimul vagon al unui marfar pentru care fusese oprit traficul.

Momentul in care conducatorul BMW-ului a sfidat legea a fost filmat, iar imaginile ne-au fost trimise pe adresa redactiei de un cititor OPINIATIMISOAREI.RO, caruia ii multumim.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu! Ramane de vazut daca politistii ii vor lua sau nu carnetul de conducere pentru o asemenea ‘bravura’.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

Exit mobile version