Opinia Timisoarei

Pana unde merge TUPEUL? Au incins gratarele in mijlocul Parcului Botanic din Timisoara, de Florii! FOTO!

TIMISOARA. Timisorenii care au ales sa isi petreaca dupa-amiaza de Florii in Parcul Botanic s-au gandit ca vor avea parte de o atmosfera linistita, in mijlocul naturii si al florilor cu parfum de primavara.

CITESTE SI: ‘Scoateti-ma de aici, m-au incuiat in club’. Apelul disperat care i-a mobilizat pe pompierii din Timisoara 

Nu mica le-a fost uimirea cand au remarcat ca mirosul florilor era acoperit de un iz suparator de … mici si gratare, aparent venind de nicaieri.

Suprinzator, din mijlocul parcului se ridica un nor de fum, iar sursa acestuia era chiar… un gratar, amplasat direct pe iarba. Mai multi tineri supravegheau si intretineau gratarul, puneau micii si fleicile pe foc si ciocneau de zor sticlele de bere.

CITESTE SI: Locurile FACATOARE DE MINUNI, aproape de Timisoara, ce vindeca boli si suflete! E puterea credintei sau a sfintilor? 

Parcul Botanic este cunoscut pentru diversitatea plantelor care cresc aici, dar si pentru regulile mai stricte aplicate celor care decid se plimbe in aceasta oaza de liniste.

Totusi, regulile sunt doar teoretice, pentru ca tinerii au stat linistiti la gratar, au pus pe jar mai multe ture de mici si au baut bere, fara sa fie deranjati de niciun paznic sau politist comunitar, dupa cum sustin cei care i-au surprins.

Exit mobile version