Opinia Timisoarei

Pana i-a salvat viata! Un camion s-a rasturnat peste o masina parcata la intrarea pe autostrada Arad – Timisoara. Soferul a scapat ca prin minune teafar si nevatamat

TIMISOARA. Dumnezeu l-a vrut in viata! Un timisorean poate spune ca  avut noroc cu carul. Tocmai i se stricase masina, a tras pe dreapta si a iesit sa vada ce s-a intamplat cand un camion s-a rasturnat peste autoturismul sau.

Totul s-a petrecut in apropiere de Giarmata.  Soferul autoturismului a facut o pana si a fost nevoit sa opreasca pe marginea drumului si sa astepte ajutor. Omul tocmai iesise din masina cand, din sens opus se apropia un camion care transporta nisip.

Conducatorul acestuia a incercat sa evite ciocnirea cu o alta masina care facea o depasire.  Omul a pus o frana brusca, iar incarcatura a intrat in balans. In cateva clipe, camionul s-a rasturnat peste autoturismul parcat.

Soferul a privit uluit cum masina lui se striveste sub greutatea camionului scapat de sub control. Autoturismul s-a facut praf. Barbatul crede ca doar o minune dumnezeiasca a facut ca el sa fi iesit la timp din masina si sa scape cu viata.

Din pricina accidentului, traficul in zona a fost blocat pentru o jumatate de ora.

Camionul care era incarcat cu nisip a incercat sa evite coliziunea cu un autoturism care a intrat pe contrasens. A intrat in balans si s-a rasturnat peste o masina parcata pe marginea drumului. Din fericire, conducatorul auto al masinii parcate nu se afla in autoturism, astfel ca nu au existat victime”, a declarat Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Exit mobile version