Opinia Timisoarei

Palmierii lui Robu s-au facut una cu pamantul. N-au rezistat ‘in picioare’ nici 24 de ore

UPDATE: Angajatii primariei au fost pe pozitii!

La scurt timp dupa ce imaginea cu palmierii daramati la pamant a aparut pe Facebook, acestia au fost ridicati de pe strada si repusi „in picioare”. Aproape de miezul noptii, toti arborii ornamentali exotici se aflau pe locurile pregatite de muncitorii de la Horticultura. Un politist local supraveghea zona pentru ca nu cumva palmierii sa cada din nou victima vreunui timisorean certat cu bunul simt.

______________

TIMISOARA. La doar cateva ore dupa ce au fost pusi in centrul Timisoarei, pe bulevardul care duce la Castelul Huniade, palmierii primarului Nicolae Robu au fost vandalizati. Cel putin asa reiese dintr-o fotografie care circula pe Facebook.

Va reamintim ca miercuri dimineata, mai multi muncitori ai Societatii Horticultura s-au apucat sa aseze pe bulevardul I.C. Bratianu, chiar pe fasia verde din mijlocul strazii, mai multi palmieri. Palmieri de exterior, potrivit spuselor sefului societatii, Andrei Dragila. Totul la cererea primarului Nicolae Robu, care a tinut mortis sa infrumuseteze orasul cu arborii orientali adusi din Olanda. Doar unul a costat cam 140 de euro.

Miercuri seara, doi dintre palmierii asezati in centrul orasului au fost daramati, asa cum se poate observa in imaginea de mai sus. Cel mai probabil vandalizati de timisoreni care nu apreciaza ideea primarului, cred cei care au postat fotografia pe Facebook. Daca este sa ne luam dupa spusele primarului Robu, politistii locali trebuiau sa stea cu ochii pe copacii ornamentali…

sursa foto: Facebook/Oli Hehn

CITESTE SI:

Nicolae Robu umple Timisoara de palmieri. Primele plante exotice au fost puse in centrul orasului. VEZI FOTO!

Reactia primarului Robu la comentariile timisorenilor: Nu sunt chiar palmieri, sunt asemanatori cu palmierii. Si ce daca e o groapa langa?

Bancuri cu palmierii lui Robu din Timisoara! Vezi cele mai tari glume si comentarii facute de timisoreni: “Din pacate eu nu o sa vad palmierii, pentru ca circul cu metroul!”

Exit mobile version