Opinia Timisoarei

Paguba de peste 200.000 de euro. Doua tractoare uriase si inca un utilaj agricol, furate dintr-o localitate din Timis

TIMIS. La pont. Lovitura data de hoti intr-o localitate in Timis. In miez de noapte au reusit sa fure utilaje de mari dimensiuni, fara ca cineva sa ii… simta.

CITESTE SI: Nemernic filmat pe cand arunca mai multi catelusi bagati in pungi, la margine de Timisoara. Voia sa-i lase sa moara. Video 

Infractorii au scos din curtea unui fermier din Petroman doua tractoare si un disc agricol, paguba creata fiind mai mare de 200.000 de euro.

Proprietarii au sunat la 112 imediat ce au observat disparitia utilajelor din curte, iar oamenii legii au demarat o ancheta si au intocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Intre timp, vecinii si prietenii proprietarilor incearca sa ajute la gasirea tractoarelor, astfel ca au postat fotografii cu acestea pe retelele de socializare si cer sprijinul timisenilor.

Aceste tractoare au fost furate de la un fermier din Petroman in dimineata zilei de 03.09.2021. Va rog distribuiti si poate cineva le vede, paguba fiind de peste 200.000€. Ganditi-va ca maine poate fi oricare dintre noi pagubitul! Hai sa ne pese putin si de vecinii si colegii nostri!„, se arata intr-unul dintre anunturi.

Exit mobile version