Opinia Timisoarei

Pacienta cu rani ce puroiau, dupa ce a fost tratata la spitalul Baneasa din Constanta! Ministrul Sanatatii face publice poze socante despre ingrijirea din spitalele ce urmeaza sa fie inchise

Imagini socante cu o pacienta in varsta de 67 de ani, care ar fi trebuit sa primeasca cea mai buna ingrijire medicala la Centrul de Sanatate Baneasa. Va avertizam ca pozele sunt socante!

Femeia de 67 de ani a suferit un accident vascular cerebral si era internata la Centrul de Sanatate Baneasa, din judetul Constanta, de 32 de luni.

Ranile pana la os, care puroiau, au fost descoperite abia acum. Cand pacienta a fost transferata la un alt centru medical.

Pozele au fost facute publice chiar de ministrul sanatatii, Cseke Attila, in cadrul unei conferinte de presa, in incercarea de a justifica campania de inchidere a spitalelor.

„Am dorit sa ne intalnim astazi pentru ca am vrut sa va arat si sa va demonstrez cum erau tratati pacientii din centrele de sanatate sau unitatile sanitare pe care noi le-am propus pentru reprofilare. De data aceasta nu mai folosesc cifre si indicatori, de data aceasta va arat imagini, pe care sincer, nu mi-as fi dorit sa fiu nevoit sa le fac publice vreodata. Aceste imagini sunt socante”, a declarat Cseke Attila.

Personalul Centrului de Sanatate Baneasa este format din 63 de cadre medicale, in conditiile in care acolo erau internati doar 63 de pacienti. Si totusi, aceasta situatie inadmisibila a fost posibila.

Cseke Attila a declarat ca a demarat controale in toate spitalele pentru a se asigura ca astfel de cazuri nu mai exista.

Exit mobile version