Opinia Timisoarei

Un pacient al Spitalul Judetean Timisoara a sarit in gol de la etajul 7 direct pe masina ambulantei parcata la Urgente

Update: Barbatul care s-a aruncat de la etajul 7 al Spitalul Judetean Timisoara era medic. Numele lui este Ioan Cuculescu. El nu profesa medicina, dar a ramas aproape de domeniul in care era specializat: organiza conferinte si congrese medicale.

El avea cancer in faza terminala la pancreas. Medicii ii mai dadusera cateva luni de trait.

____________________________________________________________________________________

TIMISOARA. Un barbat de 47 de ani, internat la Spitalul Judetean din Timisoara, s-a prabusit in gol in aceasta dupa-amiaza, dupa ce s-a aruncat de la o fereastra care dadea spre curtea interioara a unitatii sanitare.

Omul a picat pe capota unei masina de interventie a SMURD, parcata langa intrarea in UPU, apoi a fost proiectat pe asfaltul din fata serviciului de urgenta. Barbatul a fost imediat preluat de medici, care s-au luptat aproape o ora sa-i salveze viata. In zadar insa. Din pricina leziunilor si a hemoragiei interne, acesta a cedat.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean, omul era internat in sectia de gastro-enterologie de la etajul 7. Era foarte grav bolnav. Avea cancer in faza de metastaza si se pare ca barbatul avea dureri cumplite si n-a mai putut duce lupta cu boala cumplita ce-i macina trupul.

A profitat de un moment in care sotia care venise sa-i stea la capatai si medicul de garda s-au indepartat. Ramas singur pentru cateva clipe, pacientul a ales sa-si incheie socotelile cu viata.

Cativa bolnavi povestesc ca inainte de a sari  in gol barbatul fumase o tigara. De altfel, doctorii au gasit langa trupul acestuia un pachet de tigari si o bricheta care, probabil, i-au cazut din buzunarele pijamalei.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate daca barbatul si-a pus capat zilelor sau totul a fost doar un accident.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version