Opinia Timisoarei

Pacat! ACS Poli Timisoara a pierdut duelul cu FCSB in fata unor tribune pline

TIMISOARA. De la egal la egal, neamical, si fara punct obtinut! Indiferent de numele pe care le poarta, ACS Poli si FCSB produc interes. Cel putin, cand joaca in Banat, in meci direct. Peste 20.000 de spectatori, un record greu de batut pentru o echipa de „provincie”, in acest sezon, au venit sa vada noua Poli si noua… FCSB. Nu prea au avut insa ce sa vada, deoarece meciul nu a fost unul excelent, ba chiar dimpotriva.

CITESTE SI: Moment istoric pentru Timisoara! Se reia navigatia pe Bega! Ce s-a intamplat? 

S-a jucat dur, fara orizont ci doar la rezultat. Bucurestenii au incercat mult pe benzi, gazdele au stat la cutie si au pus presiune de cateva ori, fara mari rezultate. Momentul culminant s-a petrecut in minutul 45, cand Muntean a vazut usor doua galbene, fiind eliminat, in timp ce Alibec a fost iertat de arbitrul Chivulete de cartonasul rosu.

Cu un om in plus, trupa lui Dica a atacat mai mult si in minutul 63 a deschis scorul prin Gnohere, acesta inlocuindu-l cu succes pe capitanul vizitatorilor, Alibec. Banatenii au incercat sa reintre in joc, s-au apropiat de cateva ori de poarta lui Nita, dar nu au reusit egalarea. Pacat, meciul nu a fost unul de inalt nivel si probabil daca ambele echipe ramaneau in efectiv complet, scorul ramanea egal. Dar fotbalul se joaca pe goluri, iar echipa care a stiut sa profite de situatie, astazi s-a impus, cu 1-0.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Restrictii pe mai multe drumuri din Timis si din celelalte judete din vestul tarii. Iata lista si rutele ocolitoare! 

Nu este un capat de lume pentru elevii lui Ionut Popa, dar este un mic pas inapoi, altfel cu un rezultat bun, spectatorii se puteau apropia mai mult de aceasta echipa.

ACS Poli: Straton – Cretu, Melinte, Canu, Tiganasu – Artean, Soljic – Al. Munteanu, Vasvari, Barnoi – Bud. Au mai jucat: Ciucur, Doman

FCSB: Nita – Enache, Larie, Balașa, Momcilovici – Pintilii, Morais – Man, Budescu, Tanase – Alibec. Au mai jucat: Teixeira, Gnohere, Popescu

CITESTE SI: Calatorii vor fi luati din Gara de Nord si dusi cu autobuzul in Gara de Est, la Timisoara, ca sa ia trenul. Ce se intampla? 

Exit mobile version