Noutati :

(P) Alina Gorghiu: 80 de miliarde de euro pentru Romania si pentru Timis!!!!

22 iulie, 2020 - 03:05 PM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
0

Suntem câștigătorii negocierilor de la Bruxelles. Vă spun în mod cert: este o performanță incontestabilă pentru președintele Klaus Iohannis.

Acum sunt bani pentru a pune bazele tuturor proiectelor pe care guvernarea liberală le-a gândit pentru a relansa economia în România și am certitudinea că vor fi inteligent folosiți.

Obținerea banilor pentru România lasă fără obiect discursul anti – european al PSD. Și arată un lucru: cu PNL la guvernare și în urma referendumului din 2019, problema statului de drept este rezolvată. Această colaborare Președinte-PNL-Guvern este o rețetă de succes, dar, mai departe, sumele de bani trebuie să se regăsească în bunăstarea oamenilor, în dezvoltare tuturor regiunilor din țară. Și am convingerea că o parte consistentă din aceste fonduri vor ajunge și în regiunea Banatului, în Timiș.

Eforturile se vor concentra către domeniile prioritare: infrastructura de transporturi, infrastructura energetică, economie, mediul de afaceri, sănătate, educație, agricultură, exact cele neglijate total de mai toate guvernele din ultimii 30 de ani. Atuul nostru e că România are deja definitivat Planul de relansare economică. Se cunoaște situația actuală, obiectivele investiționale sunt stabilite: construcția de autostrăzi, modernizarea rețelelor de gaze naturale, de electricitate, de alimentare cu apă și canalizare, extinderea lor în acele comunități în care nu există deloc, continuarea susținerii mediului de afaceri, a antreprenorilor și a angajaților, construirea de spitale regionale, refacerea infrastructurii agricole. Toate sectoarele vor fi avute în vedere la investiții.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...