Opinia Timisoarei

Ovidiu Petre considera ca infrangerea cu UTA nu trebuie vazuta ca un capat de tara: ‘Nu s-a pierdut nimic’

Chiar daca ACS Poli a pierdut statutul de ‘singura echipa neinvinsa’ din Liga a II-a, Ovidiu Petre considera ca acest lucru nu trebuie sa strice moralul jucatorilor, mai ales ca obiectivul principal, promovarea in prima liga, nu este in pericol  de a fi compromis.
„Ne dorim sa aratam tuturor ca infrangerea cu UTA a fost un simplu esec, o simpla intamplare. Acum nu e timp si nici nu trebuie sa ne tragem cu mainile de par ca <<ce am facut>>, sa gandim ca am dat cu piciorul la ceva. Suntem inca pe drumul cel bun, nu s-a pierdut nimic, decat un meci, avem in plan promovarea si pe asta trebuie sa ne concentram. Faptul ca echipa era neinvinsa conta mai mult a si moral, dar mai importanta e promovarea. Ca esti neinvins sau au nu stiu cate infrangeri, conteaza mai putin, la final, realizarea obiectivului e cea care ramane”, a spus capitanul lui ACS Poli.
Revenit in fotbalul romanesc dupa o pauza de aproape trei ani, Ovidiu Petre a marturisit ca nu s-a astepta sa fie atata lume in tribune, la meciul de la Arad. „Nu ma asteptam sa fie atatia spectatori, dar uite ca se poate, e bine pentru fotbalul romanesc, ca inca mai sunt aceste incrancenari, aceste meciuri care au o semnificatie aparte”, a spus Petre care este convins ca prezenta aradenilor la stadion nu are legatura cu vehicularea numelui lui Adrian Mutu, ca posibil viitor investitor la UTA: „Eu nu cred in astfel de lucruri in fotbal, nu cred ca oamenii vin la stadion din astfel de motive, pot sa fie o suta de nume implicate intr-un club. Pur si simplu oamenii aceia au venit pentru ca tin cu UTA, nu cred ca prezenta lor depinde de faptul ca s-a vehiculat numele lui Mutu sau al altcuiva”.
Capitanul lui ACS Poli si-ar fi dorit ca echipa timisoreana sa joace un meci oficial in acest week-end, nu doar un amical.„Nu  cred ca pauzele astea sunt binevenite. Din punctul meu de vedere, cand incepe un campionat, trebuie sa joci etapa de etapa, trebuie sa ai o continuitate. Te pregatesti ca sa joci saptamana de saptamana, nu o saptamana,da, una, nu”, a mai spus Petre.
Fiind nevoita sa stea in etapa a doua a returului Ligii a II-a, conform programului, ACS Poli va sustine sambata, de la ora 12, un amical cu divizionara C, FC Hunedoara.
Exit mobile version