Opinia Timisoarei

Ostaficiuc dupa plecarea lui Frunzaverde: Atentionez conducerea partidului ca ceva nu e in regula!

TIMISOARA. Constatin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis, regreta plecarea lui Sorin Frunzaverde din partid, adaugand, totodata, ca ceva nu e in regula in acest partid. El a mai afirmat ca si-a propus sa castige alegerile in Timis, cu PDL.

Culmea este ca cei care declara ca nu sunt de acord cu migrarile si fac mare circ pe toate televiziunile cu acest lucru il primesc acum pe Sorin (Sorin Frunzaverde – n.r.) cu bratele deschise. Aici discutam deja de mult oportunism. PDL are o lovitura reala prin plecarea prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde. Regret plecarea lui Sorin si trebuie sa atentionez conducerea partidului ca ceva nu e in regula. Regret ca a plecat, e drumul lui, si l-a ales el, nu am avut nicio influenta, nicio discutie cu el pe această tema. Am fost in aceeasi echipa cu el, anul trecut, de sustinere a lui Vasile Blaga. Nu s-a discutat niciodata probelma ca vreunul dintre noi sa plece din partid. Din contra, intreaga echipa a spus: nu plecam din partid pentru ca trebuie sa intarim partidul„, a declarat Ostaficiuc.

Liderul PDL Timis a precizat ca nu are niciun gand sa paraseasca si el PDL-ul si ca si-a propus sa castige alegerile locale cu acest partid.

Eu nu plec din PDL, sa fie clar pentru toata lumea. Voi castiga alegerile la Consiliul Judetean Timis chiar daca multi isi doresc altceva, dar nu sunt suficient de multi. In aceste conditii, impreuna cu echipa mea, mergem mai departe„, a mai precizat Ostaficiuc.

Sorin Frunzaverde a anuntat marti ca paraseste PSD si se va alatura USL sub sigla careia va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras – Severin.

Exit mobile version