Opinia Timisoarei

Oscar 2012: Meryl Streep favorita sa ia Oscarul pentru rolul din The Iron Lady!

Nici nu au fost facute publice nominalizarile pentru Oscar, ca deja se cunosc castigatorii. Cel putin la casele de pariuri. Printre favoritii la castigatorea unui Oscar se numara si celebra actrita Meryl Streep care este favorita sa castige o statueta pentru rolul din capodopera The Iron Lady, pelicula in care vedeta de 62 de ani interpreteaza rolul fostului prim minsitru al Marii Britanii, Margaret Thatcher.

Vestea vine cu o zi inainte de marea premiera de la Londra ce are loc in 6 ianuarie. Rolul interpretat de Meryl Streep a atras aprecieri pozitive din partea criticilor de film care cred ca actrita le va surclasa la Gala Premiilor Oscar din 26 februarie pe Viola Davis, actrita din The Help, sau pe Michelle Williams care o interpreteaza pe Marilyn Monroe in filmul My Week with Marilyn.

Nominalizarile la Oscar vor fi anuntate abia pe 24 ianuarie. Daca Streep va fi printre nominalizate, ea va deveni prima actrita care a primit 17 nominalizari la Oscar. Streep a castigat doua premii Oscar, cel mai recent în 1983, cand a jucat i filmul Sophie’s Choice.

Exit mobile version