Opinia Timisoarei

Orasul aflat la o aruncatura de bat de Timisoara care alunga din centru jocurile de noroc

Sa nu mai existe sali de jocuri de noroc si nici sexshopuri in centrul orasului, dar nici pe strazile principale din cartiere.

CITESTE SI: Cum creste Aeroportul Timisoara? Prima schimbare in care se vor investi peste 10 milioane de lei  

Aceasta este decizia pe care vrea s-o transforme in lege Primaria Aradului. Iar pentru asta a si intocmit un proiect de hotarare pe care il va supune votului consilierilor locali.

Potrivit autoritatilor, se incearca, astfel, protejarea zonelor istorice si de patrimoniu, dar nu numai.

CITESTE SI: Minciuna din spatele deschiderii segmentului de Autostrada Lugoj – Deva! Dupa cine asteapta soferii si ministrul? 

Comercializarea produselor de tip sexshop si a produselor de tip etnobotanic, si activitatile de tip jocuri de noroc, autorizate in conditiile legii, este interzisa in perimetrul delimitat de cursul raului Mures – Str. Andrei Saguna – Piata Spitalului – Calea Victoriei – Calea Aurel Vlaicu – Piata Garii – B-dul Revolutiei – Piata Drapelului – B-dul Iuliu Maniu – Piata Sporturilor – raul Mures, pe Calea Timisorii, Calea Radnei, Str. Petru Rares si Calea Aurel Vlaicu, precum si pe o raza de 1 km fata de unitatile de invatamant de orice fel”, se arata in proiectul de hotarare aflat acum in dezbatere publica pe site-ul Primariei Arad.

Exit mobile version