Opinia Timisoarei

Oprit inainte de a produce vreo tragedie. Alcoolemie de 1,43 descoperita de politisti la un sofer din Timisoara

TIMISOARA. Sofer mut de beat prins de politisti pe un bulevard din Timisoara.

CITESTE SI: Motociclisti care terorizeaza orasul ambaland motoarele noaptea, prinsi de politisti la Timisoara si sanctionati. N-au scapat de amenzi nici terasele zgomotoase 

Un tanar in varsta de 29 de ani conducea un autoturism pe bulevardul Eroilor si a fost tras pe dreapta sambata noapte, la putin timp dupa ora 1.00. Cum soferul duhnea a alcool, politistii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat o valoare de 1,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. La o verificare mai atenta politistii au aflat ca inainte de a fi oprit, tanarul fusese implicat intr-un accident soldat doar cu pagube materiale. Barbatul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea probelor de sange si s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Nu a fost singurul sofer prins baut la volan. Un alt barbat in varsta de 46 de ani a fost oprit de agenti la Gavojdia, iar dupa testare, etilotestul a aratat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si acest conducator auto s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Un alt sofer a fost oprit la Timisoara, pe Splaiul Nistrului. Barbatul in varsta de 22 de ani nu era baut, dar nici nu avea permis de conducere. Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis.

In timpul controalelor din weekend, politistii au retinut si 26 de permise de conducere.

Exit mobile version