Opiniatimisoarei.ro, pe primul loc pentru a cincea oara. Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT la Topul Firmelor din Timis pe anul 2021

TIMISOARA. Si anul acesta s-au decernat, in mod traditional, ‘Oscarurile’ excelentei in afaceri din Timisoara.

Cateva sute de oameni de afaceri au luat parte la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor 2021, eveniment in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune firme din judet, conform rezultatelor obtinute in 2021.

Topul din aceasta seara este dedicat dumneavoastra, celor care ati reusit sa faceti ca provocarile sa devina oportunitati. Clasamentul este realizat dupa o metodologie unica si nominala, la nivel national. Economia judetului Timis ocupa un loc important la nivel national, ceea ce este un motiv de mandrie si pentru noi„, a precizat Florica Chirita, presedintele executiv al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Anul acesta, 1.853 de firme au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III intr-unul dintre cele 7 domenii de activitate premiate. Alte 151 de firme a caror fidelitate si perseverenta le-au oferit clasificarea pe unul dintre primele trei locuri in Top, in ultimii 10 ani, au fost distinse cu Trofeul de Excelenta.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a organizat un spectacol de exceptie la cel mai important eveniment al mediului economic din vestul tarii. Pe rand, laureatii au urcat pe scena pentru a-si primi onorantele distinctii.

Opinia Timisoarei, pentru a cincea oara pe primul loc

Printre premianti s-a numarat si Opinia Timisoarei. Firma care editeaza site-ul nostru de stiri, Ripensis Media Trust, a luat Locul I la profit in 2021 in judetul Timis, la categoria Servicii – Mass Media, fiind al cincilea an in care a urcat pe prima treapta a podiumului.

Opinia Timisoarei a castigat trofeul in 2016, in 2017, in 2018, in 2019 si in 2021.

Si pentru asta, dragi cititori, ne inclinam si va multumim.

Topul Firmelor reuneste anual aproximativ 800 de participanti, reprezentanti de marca ai mediului de afaceri, administratia publica, institutii si servicii deconcentrate din teritoriu, magistrati, oficiali ai misiunilor diplomatice in Romania, universitati, institutii de cultura, asociatii de afaceri, camere de comert din tara si strainatate, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis.

***

Premii speciale

Sub semnul Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș, patronul spriritual al pompierilor, în semn de mulțumire și recunoștință pentru curajul, profesionalismul, determinarea, demnitatea și spiritul de sacrificiu al acestor eroi ai frontului incandescent, uneori anomini, care își pun viața și activitatea în slujba cetățenilor, întotdeauna pregătiți să facă sacrificiul suprem pentru a salva bunuri și vieți omenești, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă Inspectoratului pentru Situații de Urgență BANAT al Județului Timiș TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALĂ .

Trofeul a fost înmânat de Înalt Prea Sfinția Sa Mitropolitul Banatului.

– În semn de recunoștință și apreciere a angajamentului continuu la dezvoltarea de noi concepte și tehnologii inovative în realizarea de proiecte emblematice pe piața construcțiilor civile și industriale din regiune, pentru creativitate și viziune în dezvoltarea sustenabilă a comunităţii, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă companiei TAMO-KO DEVELOPMENT TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN AFACERI.

În semn de apreciere și recunoaștere a companiei cu cea mai mare cifră de afaceri din Județul Timiș, cea mai mare extindere în teritoriu și un ritm de creștere încă neegalat în România, al cărei succes se datorează unei rețele de magazine flexibilă și inovatoare, numărului crescând de branduri proprii și unei reputații impecabile, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă companiei PROFI ROM FOOD TROFEUL DE EXCELENȚĂ ÎN RETAIL.

Cele două Trofee au fost înmânate de Ovidiu SZILAGY, Secretar General al Camerei de Comerț și Industrie a României.

– În semn de apreciere și recunoaștere a celui mai mare exportator al Județului Timiș, compania cu cele mai remarcabile rezultate privind valoarea exporturilor și numărul de operațiuni vamale, cu un vast portofoliu de produse și tehnologii inovatoare pentru viitorul sustenabil al industriei automotive, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă companiei CONTINENTAL ROMÂNIA-Timișoara TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU EXPORT.

Trofeul a fost înmânat de Primarul Municipiului Timișoara.

– În semn de recunoaștere și prețuire pentru activitatea prodigioasă de 16 ani ca jucător cheie pe piața imobiliară din vestul României, pentru calitate și eficiență în execuția lucrărilor de construcții – cartiere și ansambluri rezidențiale moderne realizate să răspundă celor mai exigente așteptări ale beneficiarilor, în spiritul viziunii și valorilor companiei ce definesc o cultură organizațională bazată pe încredere și excelență, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă GRUPULUI RPC Timișoara TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU DINAMISM ȘI INOVAȚIE.

Trofeul a fost înmânat de Prefectul Județului Timiș.

– În semn de apreciere și recunoaștere a angajamentului susținut pentru expansiunea exporturilor, a strădaniei continue de inovare și descoperire de noi piețe de desfacere în întreaga lume, a contribuției semnificative la sănătatea și calitatea vieții, a unei puternice recunoașteri pe plan mondial – avataruri ale apei de aur a Banatului, comoara care a cucerit lumea prin simplitate și eleganță, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș acordă companiei Aur‘a Mineral Water TROFEUL DE EXCELENȚĂ PENTRU INTERNAȚIONALIZAREA AFACERII.

Trofeul a fost înmânat de Ștefan VOINEA, Director în cadrul Direcției Relații Externe a Camerei de Comerț și Industrie a României.

– În cadrul Galei, au avut loc momente aniversare a trei companii care au sărbătorit 25 și respectiv 30 de ani de activitate:

CASA AUTO TIMIȘOARA – CENTRU AUTORIZAT MERCEDES-BENZ – 25 de ani

STADA HEMOFARM – 30 ani

CONS ELECTRIFICAREA INSTAL – 25 ani

Momente artistice:

– Dans în interpretarea Alexia NICOARĂ și Cătălin CAUCĂ, doi tineri timișoreni, câștigători ai mai multor competiții de Show Dance la categoria PRO AM, la Varșovia, Budapesta și Napoli.

– Concert PHASER

Prezentator: Ramona BOROȘOVICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. presaPreseazaCacat spune:

  va dati premii singuri lingailor?

  • Misu spune:

   Linisteste-te, postace USR, la camera de comert nu e ca la primaria USR unde-si dau doar intre ei contractele de zeci de mii de euro, premiile, joburile pe concursuri masluite. Deci, linisteste-te macar sambata, neobositule! Sper ca te plateste indeajuns fritz ca sa mai poti trage intre postari macar un pui de somn, sa nu ti se atrofieze si ultimul neuron. Sanatate!

 2. emilutze spune:

  Sunteti pielea sulii de maimuta. Va dati premii intre voi :))))))

 3. Andrei spune:

  Ce glumă și cu topul acesta…SAR SECURITY & TOTAL PROTECT drept exemplu…toți angajații lucră pe minimul pe economie, ore fără număr de plăti extra nu se pune problema concediu și după 20 de ani tot ca în primul an în firmă etc etc toată lumea știe da nimeni nu face nimic…ITM DOARME CĂ NA…relați,deconturi etc etc…clar că îs în top că fac banii prin frauda pe care o practică…au avut dreptate cu vestul sălbatic…șpaga, frauda, musamalizarea sunt la ordinea zilei…miracol ar fi să nu fie și acest comentariu blocat…

 4. cititorzidezi spune:

  Felicitari pt premiu! Sugerez sa reveniti la vechiul format al paginii. Actualul este prea incarcat si se urmareste mai greu.

 5. USR spune:

  Lauda de sine nu miroasa a bine.

  Dominic e cel mai tare !

  PNL si PSD sunt o mizerie !

 6. Daniel spune:

  Felicitari pentru premiu.
  In alta ordine de idei vedem tot felul de firme premiate pentru extindere, export si alte criterii economice dar ce ar fi sa vedem si cat contribuie la bugetele locale si nationale prin impozitele platite pe profit platite. Sau se exporta si acelea?