Opinia Timisoarei

Opinia Timisoarei Rally Team s-a impus in Campionatul National de Circuit Viteza Urban Hunedoara!

Rezultat excelent pentru echipajele de la Opinia Timisoarei Rally Team la Hunedoara. Pilotii de la Opinia Timisoarei Rally Team au reusit sa se claseze primii la echipe si au dominat la clasa 1, clasa a doua si juniori competitia automobilistica. Marius Giurisici, Raul  Tudorean si Adrian Marcovici au ocupat podiumul la juniori, Marius Nopcea s-a impus la clasa 1, iar Alexandru Krepelka la clasa 2. Tot la clasa 2, Sergiu Gao Tirla a obtinut locul al doilea.

La Open, competitie la care s-au inscris toti participantii, Alexandru Krepelka s-a clasat pe locul secund, iar Gao a ratat la mustata podiumul terminand pe 4.Intrebat de ce a venit la Grand Prix Hunedoara 2011, Alexandru Krepelka a declarat: „Am venit sa onorez aceasta echipa minunata care este Opinia Timisoarei Rally Team„.

Dupa patru etape disputate din Campionatul National de Circuit Viteza Urban la general piloti Krepelka are mari sanse sa castige competitia, in timp ce Sergiu Tirla se poate clasa pe locul secund.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.

__________________________________________________________________________________

HUNEDOARA. Caravana automobilismului timisean s-a mutat in acest week-end la Hunedoara. Aici, impatimitii raliului au avut parte, sambata, de etapa a 3-a din cadrul Campionatului National de Circuit Viteza Urban 2011, urmand ca duminica sa se desfasoare etapa a 4-a.

Doua echipaje din cadrul Opinia Timisoarei Rally Team au iesit pe locul intai in etapa a treia. Este vorba despre Marius Nopcea care a reusit cel mai bun timp la clasa 1 si Alexandru Krepelka care s-a impus la clasa a doua.
Merita mentionat ca etapa a treia a campionatului a fost plina de incidente, acestea fiind favorizate de aparitia ploii pe circuitul din centrul orasului Hunedoara. Astfel, juniorul Marius Giurisici a evitat o adevarata tragedie in momentul in care masina pe care o conducea a ramas fara frane, pilotul reusind in ultimul moment sa evite spectatorii adunati in numar mare pe marginea circuitului.

Protagonistul altui incident a fost pilotul echipei Opinia Timisoarei Rally Team, Daniel Preunca. Din cauza faptului ca ploaia si-a facut aparitia pe circuit chiar in momentul in care a luat startul, iar masina pe care acesta o conducea era echipata cu cauciucuri slick, nepotrivite pentru un carosabil umed a fost aproape imposibil sa o controleze.

Acest incident a avut loc in mansa intai, fapt care nu l-a impiedicat pe Daniel Preunca, datorita profesionalismului colegilor sai de echipa, care au reusit intr-un timp record sa repare masina de concurs, sa ia startul in mansa a doua, el aflandu-se in final undeva pe la mijlocul clasamentului.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.

DESCARCA REZULTATELE ETAPEI A TREIA DIN CAMPIONATUL NATIONAL DE CIRCUIT VITEZA URBAN

Exit mobile version