Opinia Timisoarei

Operatiunea Ghilotina, un nou episod la Timisoara. S-au taiat cablurile pe doua bulevarde din oras. Foto

TIMISOARA. Dupa alte termene limita date de Primaria Timisoara operatorilor de cablu pentru transferul firelor in subteran, s-a trecut la o noua operatiune de indepartare a acestora.

CITESTE SI: Daca esti prins fara masca, esti amendat pe loc in alte tari. E nevoie de mai multa fermitate impotriva celor ce nu respecta regulile. Ce spune medicul Dorel Sandesc, de la Timisoara, dupa inca o zi cu peste 1000 de infectari cu COVID 

Astfel, echipele de interventie ale municipalitatii au trecut la treaba si au inceput sa taie cablurile de pe stalpi pe partea dreapta a bulevardelor Take Ionescu si Simion Barnutiu.

Operatiunea a inceput de la Punctele Cardinale si s-a mers catre iesirea din oras, dupa ce in urma cu doua saptamani cablurile au fost puse la pamant pe cealalta parte a soselei.

Cetatenii din zona care au probleme cu transmisiile de voce/date, sunt rugati sa se adreseze direct firmelor cu care au contracte in derulare, deoarece toti operatorii au fost avertizati in mod repetat asupra obligativitatii trecerii cablurilor in subteran.

Exit mobile version