Opinia Timisoarei

Operatiunea ‘Ghilotina’, un nou episod la Timisoara. S-au retezat cablurile spanzurate pe stalpii de pe doua strazi importante din centrul orasului. Foto si video

TIMISOARA. Asa cum primarul Nicolae Robu anunta la inceputul saptamanii, s-a reluat operatiunea Ghilotina, in zona centrala a orasului. Au fost taiate toate cablurile care atarna pe stalpi, indiferent ca ele erau sau nu functionale.

CITESTE SI: Se interzic adunarile de peste 1000 de oameni la evenimente in Romania, din cauza coronavirusului. Ultimele masuri anuntate de seful DSU Raed Arafat 

Dupa ce a trecut un an de la momentul in care chiar edilul Nicolae Robu reteza primele fire de telecomunicatii, in zona Catedralei, acesta a anuntat de curand ca timpul pe care l-au avut la dispozitie operatorii pentru a-si duce cablurile in subteran a fost suficient, iar cei care nu au facut asta pana acum, raman complet fara ele.

Cum firmele nu s-au grabit sa dea jos toate cablurile de pe stalpi, angajatii primariei s-au apucat sambata noaptea sa mai taie o serie. Este vorba de cele care atarnau pe strazile Loga si Eminescu. Sute de metri de fire agatate pe stalpii de pe aceste strazi au fost puse la pamant.

Reprezentantii Primariei anunta ca vor continua sa taie cablurile de pe stalpii din zona centrala a orasului si in cursul saptamanii viitoare.

CITESTE SI: Se prelungeste inchiderea scolii din Timisoara unde au fost confirmati 3 elevi cu coronavirus. Noi masuri anuntate de Raed Arafat 

In plus, pentru ca deja se lucreaza la refacerea trotuarelor in zona centrala, primarul a hotarat ca de acum inainte nici nu vor mai fi eliberate autorizatii pentru trecerea firelor in subteran, pentru ca asta ar presupune ca trotuarele proaspat reparate sa fie din nou sparte.

Exit mobile version