Opinia Timisoarei

Operatiune fulger pentru capturarea unei retele de trafic de droguri care aproviziona consumatorii din Timisoara si din judet. Stupefiantele ajungeau in cluburi si la petreceri private

TIMISOARA. Descinderi, joi dimineata, ale politistilor de la Combaterea Crimei Organizate si a procurorilor DIICOT in Timis si Gorj.

20 de perchezitii se desfasoara la adrese din Timisoara, din comunele Giroc si Dumbravita, dar si la o locuinta din judetul Gorj, pentru anihilarea unei retele de traficanti.

Politistii aveau informatii ca inca din 2020, in vestul tarii, functioneaza o grupare care furniza droguri de risc si mare risc, amfetamina, MDMA si cannabis, in cluburi, discoteci, dar si la petreceri private.
Stupefiantele erau aduse din Olanda si Germania sau erau cumparate de pe Darknet, asa zisul internet invizibil prin intermediul unor criptomonede. Drogurile ajungeau in tara fie aduse de membrii gruparii, fie de diferiti transportatori din occident.

La perchzitii, au fost descoperite peste 2,5 kg de droguri de mare risc, dar si pastile de stupefiante, in mai multe locuinte din oras. Este vorba de 2,5 kg amfetamine, 100 gr cocaina, 200 pastile si cateva sute de grame de canabis.

Drogurile erau ambalate si pregatite de vanzare. Aveau sa se vanda la preturi cuprinse intre 10 si 30 de euro doza.

16 peroane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timisoara.

La operatiune participa ofiteri de la trupele speciale de interventie DOS ale Politiei Romane, politisti de la Crima Organizata din Arad si Caras-Severin, dar si jandarmi de la Gruparea Mobila Timisoara.

Exit mobile version