Opinia Timisoarei

Operatiune fulger la Timisoara pentru capturarea unei grupari de trafic de persoane ce exploata tinere pentru prostitutie. Printre proxeneti erau membri ai clanului Spranceana. Foto si video

TIMISOARA. Perchezitii joi dimineata la Timisoara. Politistii de la Crima Organizata si procurorii DIICOT au destructurat o retea de trafic de persoane ce exploata tinere pentru prostitutie.

CITESTE SI: Razbunare intre clanurile de romi. Se incaiera-n Germania, isi dau foc la case-n Timisoara. Atac incendiar 

Mascatii de la trupele speciale de interventie si jandarmii au descins in 9 locatii din oras, iar 13 persoane au fost retinute si vor fi duse la audieri, printre acestea si membri ai clanului Spranceana.

Anchetatorii vorbesc de o grupare care actiona de mai bine de un an si care timp de cateva luni a fost monitorizata indeaproape. Oamenii legii spun ca membrii retelei racolau fete tinere pe care le fortau sa se prostitueze in apartamente si parcari din Timisoara.

Este vorba de cel putin 8 fete carora le aduceau chiar si 10 clienti pe zi. Pentru o partida de amor acestia plateau intre 150 si 200 de lei. Banii, in cea mai mare parte, ajungeau in buzunarele proxenetilor.

Liderul gruparii a fost capturat intr-o locuinta din zona Eroilor si a mai fost cercetat in trecut pentru proxenetism.

13 persoane vor ajunge in fata procurorilor DIICOT Timisoara pentru audieri.

Cele 13 persoane duse la sediul DIICOT sunt acuzate de trafic de persoane, constituire de grup infractional organizat si proxenetism.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version