Opinia Timisoarei

Omorat in bataie, dupa o cearta in trafic. Sofer zdrobit cu parii de niste carutasi

Nenorocire in miez de noapte pe un drum national, dupa o altercatie in trafic intre un sofer de camion si mai multi carutasi.

CITESTE SI: Scandal sfarsit in sange pe o strada din Timisoara. Tanar taiat la gat 

S-a intamplat in judetul Mehedinti, in comuna Vrata. Administratorul unei firme din comuna Cetate, judetul Dolj era in trafic in momentul in care a avut o altercatie cu niste carutasi. Nervosi, ocupantii atelajului l-au blocat pe barbat pe sosea, apoi au tabarat pe el cu niste pari pana cand l-au lasat fara suflare intr-o balta de sange, apoi au rupt-o la fuga.

Alti martori la incident au sunat imediat la numarul de urgente 112, insa medicii sositi la fata locului n-au mai putut face altceva decat sa constate decesul soferului.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti, Fanica Cercel a declarat ca barbatul a decedat dupa ce a fost lovit cu batele de ocupantii unei carute.

In urma unei altercatii verbale care a avut loc intre conducatorul unui autocamion și ocupantii unei carute a avut loc un incident soldat cu decesul barbatului care conducea autocamionul. Doi dintre pasagerii carutei l-au lovit pe acesta cu batele, iar in urma loviturilor, barbatul a decedat. Acesta din urma era administratorul unei firme din comuna Cetate din judetul Dolj, dar aceasta firma avea un punct de lucru și in judetul Mehedinti”, a declarta Fanica Cercel.

Politistii au reusit sa ii gaseasca pe cei doi carutasi care l-au omorat pe barbat si i-au retinut pentru 24 de ore. in cursul zilei de miercuri ei vor fi prezentati in fata judecatorilor de la Tribunalul Mehedinti cu propunere de arestare preventiva.

Exit mobile version