Opinia Timisoarei

Om prabusit de la etaj printr-o gaura ce i s-a cascat sub picioare. A intervenit de urgenta SMURD-ul, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Accident teribil la Timisoara luni dupa-amiaza. Un echipaj SMURD a intervenit in mare graba.

CITESTE SI: Aproape 50 de locuri de parcare noi, pe un bulevard important din Timisoara. Strada si-a schimbat infatisarea in doar doua zile Video 

Un om s-a prabusit de la etajul 1 al unei cladiri istorice din Timisoara, printr-o gaura imensa cascata intr-un balcon.

Incidentul s-a petrecut pe strada Stefan cel Mare. Barbatul facea cateva reparatii la un perete exterior al locuintei sale din imobilul batran si foarte degradat.

Potrivit vecinilor, la un moment dat, omul a incercat sa coboare de pe o scara si chiar in acel moment placa de beton a balconului extrem de subred i-a cedat sub picioare. Barbatul s-a prabusit in gol cativa metri si s-a ranit grav.

Vecinii au dat imediat alarma la 112. Un echipaj SMURD a ajuns in la fata locului, iar medicii l-au preluat pe barbat si l-au transportat la spital, pentru ingrijiri si investigatii.

Imobilul in care s-a produs accidentul face parte din zestrea de aproximativ 14.000 de cladiri istorice pe care le are Timisoara, majoritatea intr-o avansata stare de degradare, neingrijite, subrede si pericuoase, care necesita interventii urgente.

Exit mobile version