Opinia Timisoarei

Oltenii, aradenii, carasenii si hunedorenii aglomereaza traficul in Timisoara, spune Nicolae Robu. Cate masini sunt in oras?

TIMISOARA. Nebunia din traficul din Timisoara nu poate fi pusa pe seama semafoarelor, sustine primarul Nicolae Robu care a subliniat asta in mai multe randuri. Edilul vine cu un nou argument in sprijinul teoriei sale.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Un Carpaci, cautat in toata lumea, CAPTURAT la Timisoara! Pentru ce grozavii fusese condamnat inca de acum 14 ani?

Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook o… statistica, potrivit careia a crescut foarte mult numarul de masini din Timisoara, din 2012 si pana acum.

La ora actuală, în Timișoara sunt înregistrate 160.359 autovehicole, cu aproape 14.000 -în procente: cu aproape 10%- mai multe decât au fost în 2012, când erau 146.605. În anii scurși de-atunci, s-au făcut 64.144 noi înmatriculări, dar și 50.390 radieri, astfel încât, creșterea în cifre absolute a fost de 13.754„, scrie Primarul Timisoarei pe reteaua de socializare.

Edilul e convins insa ca numarul de masini din statistici este cu mult mai mare, intrucat la Timisoara viniturile au la randu-le masini, care au ramas inmatriculate pe judetele de bastina: Mehedinti, Caras-Severin, Arad, Hunedoara si altele.

Evident, celor 160.359 autovehicole, li se adaugă o mulțime de altele, înmatriculate în alte județe -MH, CS, AR, HD, etc.-, aparținând unor cetățeni încă neluați oficial plenar în evidențe ca locuitori ai Timișoarei. Datele de care dispunem arată că Timișoara este pe locul I pe țară la gradul de motorizare, înaintea inclusiv a Bucureștiului„, concluzioneaza primarul Nicolae Robu.

Exit mobile version