Opinia Timisoarei

Oficial: Adio, ACS Poli Timisoara. Echipa a fost exclusa din Liga 3

TIMISOARA. Aflata de mult timp in moarte clinica, sfarsitul a venit implacabil: ACS Poli, fosta prim divizionara, salvata la un moment dat de la desfiintare de… pandemie, este exclusa din Liga 3.

Decizia a fost luata de Comisia de Etica si Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, la sesizarea Departamentului Competitii.

In baza art. 79/1 si 2 din RD cu aplicarea art. 34 din RD, ACS Poli Timisoara se sanctioneaza cu Forfait (3-0 in favoarea echipei CS Frontiera 2004 Curtici) si i se aplica penalizate sportivă de 2000 lei. / In baza art. 79/14/1 din RD, ACS Poli Timisoara se sanctioneaza cu retrogradarea in ultima categorie organizata de AJF pe teritoriul careia are sediul clubul în cauza”, se arata pe site-ul forului national de fotbal.

Reamintim, clubul a anuntat ca nu poate face deplasarea la Dudestii Vechi, din prima etapa a Ligii a 3-a din cauza lipsurilor de natura financiara, insa nu erau nici jucatori legitimati cat sa creeze o formatie. A urmat meciul de acasa cu Frontiera Curtici, amanat pentru marti, insa si atunci clubul a anuntat ca nu poate organiza partida. ACS Poli nu a fost programata nici in deplasarea de sambata de la Periam, dar este destul doua neprezentari ca echipa sa fie exclusa.

Asadar, daca ACS Poli va mai continua, o va putea face doar in Campionatul Municipal – Liga 6, dar din urmatoarea toamna. Cert este ca echipa a fost exclusa din Liga 3 si dupa aproape 10 ani de partide in primele trei ligi, multe spectaculoase, dar si ani de zile cu scandaluri de tot felul, echipa preferata a lui Nicolae Robu a „decedat”. Oficial.

Exit mobile version