Opinia Timisoarei

Oboseala si-a spus cuvantul! Timisoara este egalata la Ploiesti, dar are sanse sa vada semifinalele

Miile de kilometri parcursi in ultimele 40 de zile, dar si banca scurta, si-au pus amprenta pe jocul Leilor din Banat, care astazi s-au vazut egalati in confruntearea cu Asesoft Ploiesti.

A fost al doilea joc in doua zile pe pamant prahovean, iar in seria de 5 jocuri, s-a restabilit egalitatea, 1-1, dupa ce ieri gruparea viola s-a impus pe final. Urmatoarele doua partide se disputa insa in Banat, iar alb-violetii au o sansa unica de a invinge si a merge in semifinalele competitiei.

Spre deosebire de ieri, BCT a inceput mai bine jocul, castigand chiar primul sfert cu 15-12. Nu au putut insa tine pasul si in urmatoarele, lovindu-se in unele faze si de arbitraj, care a dat acel 5% amfitrionilor.

Per total, Ploiestiul a castigat astazi meritat, experienta de grup, terenul propriu si banca lunga fiind decisive. 79-57 s-a incheiat partida, un scor destul de mincinos, diferenta facandu-se in ultimul sfert.

Jovanovic, Persic, Tica si Popescu au reusit fiecare cate 10 puncte, cosgheterul partidei fiind jucatorul gazdelor, Pot, cu 17 puncte.

Exit mobile version