Opinia Timisoarei

Obiectiv bifat: a patra victorie consecutiva cu punct bonus ofensiv pentru campionii de la RCM Timisoara. GALERIE FOTO!

Rugbystii timisoreni s-au impus cu 33-11 in fata echipei Universitatea Cluj in meciul disputat duminica pe stadionul Gheorghe Rascanu. Galben-albastrii si-au asigurat punctul bonus inca din prima repriza, iar in partea a doua a jocului nu au mai fortat.
 Jack Umaga a adus prima incercare in contul Timisoarei in minutul 12, iar cinci minute mai tarziu, Shennan a bifat a doua reusita a meciului pentru campioni, Calafeteanu transformand ambele eseuri(14-0).
Clujenii au incercat sa puncteze si ei, din lovitura de pedeapsa, dar Ionut Mazare a trimis pe langa buturi, in minutul 20.
Banatenii si-au continuat cursa spre punctul bonus ofensiv, iar  Carpo, capitan in acest joc a reusit sa culce balonul in terenul de tinta advers, dupa o pasa cu piciorul a lui Poparlan. Calafeteanu a transformat si aceasta incercare ducand scorul la 21-0(min.23).
Primele puncte ale oaspetilor au venit totusi in minutul 33, tot dintr-o lovitura de pedeapsa transformata, de aceasta data, de Ionut Mazare(21-3), insa inainte de a pleca la vestiare elevii lui Danie de Villiers au bifat si al patrulea eseu, prin Randall Morrison, in urma unul mol de margine. Conache a ratat transformarea, dar banatenii au iesit la pauza cu bonusul ofensiv asigurat, la scorul de 26-3.
VEZI AICI GALERIE FOTO!
Repriza a doua a fost una mai stearsa din punct de vedere al reusitelor. Cei de la RCM nu au mai fortat, iar Universitatea Cluj a reusit sa isi treaca in cont eseul de onoare, la 11 minute dupa reluarea jocului, prin Victor Murgoci. Incercarea oaspetilor nu a fost transformata, insa Mazare avea sa mai puna trei puncte in contul ardelenilor dupa o ‘penalitate’ transformata in minutul 65.
Acelasi Mazare si-a mai incercat norocul in doua randuri pana la finalul reprize, din alte doua lovituri de pedeapsa, dar fara rezultat pe tabela.
Cand toata lumea se gandea ca galben-albastrii vor incheia meciul fara vreun punct marcat in a doua repriza, a venit eseul lui Gorcioaia, transformat de Conache care a stabilit scorul final la 33-11 pentru RCM.
Cu a parta victorie consecutiva cu punct bonus bifata, campionii s-au apropiat la un punct de Baia Mare. Pana la meciul direct cu ‘zimbrii’,  timisorenii mai au de evoluat saptamana viitoare in deplasare, la Dinamo.
Exit mobile version