Opinia Timisoarei

‘Oare cum ar arata tara asta daca n-am astepta mereu sa faca altii ceva in locul nostru?’ Intrebarea unor voluntari din Timisoara care au curatat de zapada statii si trotuare in oras

TIMISOARA. Spirit civic la Timisoara. N-au mai asteptat dupa autoritati si si-au spus ca pot face si ei ceva pentru comunitate. O mana de tineri s-au adunat in zona Iosefin, au pus mana pe lopeti si au trecut la deszapezire.

CITESTE SI: Nu stiu si nu-i intereseaza ce s-a intamplat in 17 Decembrie. Tinerii din Timisoara care n-au habar ce a insemnat Revolutia din 1989. Cine e vinovat? Video uluitor 

In doua ore au curatat doua statii de autobuz si una de tramvai, mai multe trotuare si cai de acces. Iar astfel de exemple au fost mai multe in Timisoara in aceste zile de Cod Portocaliu cand a nins mai bine de 2 zile si 2 nopti in continuu.

Acțiunea de dezăpezire s-a încheiat cu succes. Am curățat 2 stații de express, o stație de tramvai, 3 trotuare și alte căi de acces…în doar 2 ore. Și asta cu o echipă de 7 oameni. Mă întreb retoric, fără să dojenesc pe nimeni (doar de data asta😊), cum ar arăta țara asta dacă în loc să ne așteptăm să facă tot altcineva lucrul în locul nostru, ne-am apuca noi serios de treabă?! Cum ar arăta viața spirituală a acestui popor, dacă bisericile ar fi preocupate mai mult de investiția în oameni și mai puțin de investiția în clădiri și sonorizări, ș.a.?!

Astăzi se împlinesc 29 de ani de când românii au început să creadă în visul unei națiuni libere…și în doar câteva zile, pentru că au fost perseverenți și au fost uniți, visul lor a devenit REALITATE. Care este visul României anului 2018? Mai avem idealuri?
I HAVE A DREAM...”, au notat voluntarii pe Facebook.

Exit mobile version