Opinia Timisoarei

Oana Zavoranu anunta ca a ramas insarcinata cu Razvan

Oana Zavoranu, mereu surprinzatoare. Cand crezi ca ai auzit si ca stii totul despre viata controversatei brunete, ea vine cu inca o stire bomba.

Intrata in direct prin telefon in emisiunea Cancan Tv, unde erau invitati mama ei, Mariaoara, si iubitul ei, Razvan Dumitrescu, Oana a facut o marturisire soc: „Am ramas insarcinata cu Razvan„.

Numai ca, a adaugat ea, acest lucru s-a intamplat anul trecut, iar sarcina nu a putut sa o duca la bun sfarsit din cauza starii ei de sanatate. „Nu puteam sa pastrez sarcina pentru ca eram intr-o stare foarte proasta fizica. Am, in schimb, toate dovezile si analizele de la clinica”. Iubitul ei a intarit cele spuse de Oana si a trecunoscut ca, desi isi dorea teribil de mult un copil, a inteles gestul Oanei.

Psihologul Andreas Hniatiuc: «Zavo e labila emotional»

Am plans, m-am ferit de Razvan. El a aflat de la femeia de serviciu. Eu am fost cu prietena mea la clinica, nu am avut puterea sa ii spun lui Razvan. El e un om responsabil. A fost devastat Razvan„, a mai spus ea, care are numai cuvinte de lauda despre partenerul ei. „Razvan, chiar daca are 28 de ani, este barbat in adevaratul sens al cuvantului”.

Exit mobile version