Opinia Timisoarei

Oamenii care s-au rugat pana in ultima clipa pentru viata Dorei Tarziu cer PUSCARIE pe VIATA pentru smecherul cu BMW care a ucis-o pe fata

TIMISOARA. Sa se faca dreptate! Pe Facebook a aparut o pagina cu chipul ucigasului Dorei Tarziu, fata de 16 ani care si-a pierdut viata dupa ce Sofian Precup, aflat la volanul unui BMW, a lovit-o in plin, apoi a fugit ca un las de la locul accidentului. Oamenii cer pedeapsa cea mai aspra pentru sofer.

Pe pagina de Facebook ”Puscarie pe viata lui Sofian Precup, ucigasul Dorei”, sunt peste 1.000 de like-uri, iar incet-incet lumea care s-a mobilizat sa doneze sange si s-a rugat pentru viata Dorei cere acum ca ucigasul sa raspunda in fata legii pentru tragedia pe care a provocat-o, lasand o familie indoliata inainte de Paste si sute de prieteni care o plang acum pe Dora Tarziu, plecata prea devreme la ingeri.

CITESTE SI: Minunea din Saptamana Patimilor! Dora Tarziu, fata lovita de un sofer cu BMW care a fugit de la locul accidentului, salveaza vieti dupa moarte

***

Dora si prietenele sale mergeau spre casa, in Cenad, cand la un moment dat Sofian Precup de 22 de ani, din Satchinez, care se afla la volanul BMW-ului sau, a intrat in plin in fete, lovind-o puternic pe Dora. Imediat dupa accident, soferul care tocmai isi recuperase permisul auto, a abandonat masina si a rupt-o la fuga.

A fost prins imediat de politisti care i-au facut dosar penal, initial, pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor. Acesta a fost prezentat in fata judecatorilor din Sannicolau Mare cu propunere de arestare preventiva, insa magistratii au decis ca acesta sa ramana arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Intre timp, Dora Tarziu a fost transportata la Spitalul Judetean din Timisoara, intrand in coma. Mai multi oameni, impresionati de povestea fetei, au facut coada pentru a-i dona sangele necesar.

Din pacate, trupul firav al fetei n-a mai rezistat, iar luni copila a intrat in moarte cerebrala. Noaptea trecuta la Spitalul Judeatean Timisoara a avut loc o operatie de prelevare de organe. Rinichii Dorei au ajuns la Cluj, iar ficatul la Bucuresti.

Prietenii o plang pe Dora Tarziu si au realizat un film in memoria tinerei care a plecat prea devreme dintre ei.

 

Exit mobile version