Opinia Timisoarei

O vrei pe Lepa Brena la Timisoara? Vezi ce trebuie sa faci ca sa-l convingi pe primarul Nicolae Robu sa o aduca

Dupa succesul rasunator de care s-a bucurat concertul sustinut de indragita cantareata Lepa Brena la Resita, timisorenii vor sa aiba si ei parte de o reprezentatie. Si cum incercarile de pana acum s-au soldat cu esecuri, au gasit o modalitate prin care sa-i atraga atentia primarului asupra dorintei lor.

Un grup de timisoreni a initiat o petitie on line, care se raspandeste cu rapiditate pe retelele de socializare.

„Stimate domnule primar Nicolae Robu,

In urma succesului pe care Lepa Brena l-a avut la Resita cu ocazia concertului din data de 29 iunie 2014, dar si datorita faptului ca in  data de 10 august 2014 se vor implini 30 de ani de cand artista a cantat la Timisoara, va rugam sa luati in considerare posibilitatea de a o invita pe Lepa Brena sa sustina un concert cu ocazia Zilelor Timisoarei!

Vă mulţumim!”

Asa suna textul petitiei, iar comentariile pe Facebook nu au intarziat sa apara.

„Am semnat!  Sa fie intr-un ceas bun!!! Dar dupa cum am vazut… nenea din cladirea alba nu prea asculta de vocea lumii… poate ne canta la zilele orasului… totusi sper sa fie Lepa Brena pe scena!!!” a scris un timisorean dornic sa o asculte pe vestita cantareata.

„Va rog semnati petitia pentru a veni in sfarsit Lepa Brena si la Timisoara.” adauga un utilizator, in timp ce un altul posteaza un comentariu demn de teoria conspiratiei:

„Edilul Timisoarei a luat legatura ,in secret,cu Mihai Stepanescu,primarul Resitei si cu Ivanko Stoicevici pentru a pune umarul la implinirea acestui vis.In urma acestui demers ,cei doi au semnat si ei petitia.”

Cei care doresc sa semneze petitia o pot face AICI!

Citeste si: Lepa Brena a sustinut un concert de zile mari la Resita. S-a despartit de banateni cu lacrimi in ochi!

Exit mobile version