Opinia Timisoarei

Sandra Bachici din Timisoara este Miss Romania 2010!

I-a impresionat pe membrii juriului, printre care s-au aflat Catalin Botezatu si fotbalistul Andrei Cristea. Si astfel a ajuns Miss Romania. O cheama Sandra Bachici. Este eleva la Liceul Teoretic J.L.Calderon din Timisoara, la Filologie, si are  17 ani.

Anul acesta, 20 de concurente ramase in finala s-au batut pentru unul dintre cele mai importante titluri ale frumusetii de la noi. Au trecut prin proba costumelor populare, a costumelor de baie si a rochiilor de seara. Si juriul select a decis ca Sandra Bachici din Timisoara e cea mai frumoasa.

„Miss Popularitate” a fost desemnata Adela Pop, locul 3 a fost obtinut de  Raluca Hurmuzache din Focsani, iar locul 2 de Andra Pop din Oradea.

Miss Romania va participa la finala Miss World FTV care va avea loc in insula Sanya din China.

Pe langa servicii de infrumusetare, abonamente la fitness, cosmetice si o rochie Catalin Botezatu, premiul cel mare pentru Miss Romania 2010 a fost un Nissan Qashqai.

Frumoasa timisoreanca Sandra Bachici e manechin. Este nascuta in prima zi a anului 1994 si e in zodia Capricornului.

In ianuarie 2009, Sandra Bachici a participat la concursul Miss Heaven, la Timisoara, unde a ocupat locul 3.


Sandra Bachici este implicata de multa vreme in lumea modei. A participat la o mutime de prezentari si festivaluri si are nenumarati prieteni printre vedete, cum ar fi Catalin Botezatu, Monica Columbeanu, Bianca Dragusanu si Voicu Panzar. De altfel, din show-urile de moda ale lui Catalin Botezatu este aproape nelipsita.

Desi foarte tanara, Miss Romania 2010, Sandra Bachici, se poate lauda deja cu o adevarata cariera in modelling. Are o viata frumoasa, plina de prieteni, care o indragesc si o sustin.

Exit mobile version