Opinia Timisoarei

O timisoreanca, Anka Staar, model de succes in grupul parizian Startec! VEZI FOTO HOT!

O timisoreanca, Anka Staar, model la agentia care-i poarta numele in orasul de pe Bega, a fost aleasa in aceasta vara imaginea uneia dintre cele mai importante branduri din lume, Startec Paris. Grupul parizian si-a facut lansarea oficiala in Romania, alegand-o pe Anka Staar ca model.

„Preselectia a fost facuta la Bucuresti si sincera sa fiu nu cred ca pot defini sentimentul simtit in acel moment, mai ales ca erau fete mult mai frumoase la peselectie”, a dezvaluit in exclusivitate pentru www.opiniatimisoarei.ro Anka Staar.

Dupa cea a fost aleasa modelul grupului parizian, Anka a avut sansa sa mearga in vizita in Orasul Iubirii si al Luminilor si a ramas extrem de impresionata de ceea ce a gasit acolo.

„Mi-a placut foarte mult originalitatea oamenilor de acolo, felul in care lucrau si faptul ca erau foarte sinceri”, ne-a mai povestit bruneta.

Coafata de hair stylistul oficial de la Festivalul de la Cannes

Pe langa faptul ca a avut sansa sa lucreze cu cei mai importanti oameni din lumea modelingului, tanara timisoreanca a avut sansa sa fie coafata de hair sytlistul oficial al Festivalului de la Cannes, Marakech si Caftan, Laurent Viola Berquet.

Hair Stylistul a fost de-a lungul anilor Manager salon Dessange New York, Manager si formator scoala Dessange Marrakech, Rabath si Casablanca, formator international Dessange Paris, Director centru de formare din Moscova, Dubai si Maroc, coafandu-le printre altele pe Brigitte Bardot, Jean Seberg, Kim Novak, Jane Fonda sau Sandra Bullock.

Produsele grupului care a ales-o ca model pe timisoreanca Anka Staar sunt prezente in peste 30 de tari si sunt utilizate de cei mai mari stilisti din lume, precum Massato, Jaques Dessagne, Tony & Guy, Frederic Moreno, Camille Albane sau Lucie St. Claire, cel mai mare salon de coafura din Paris. Tehnicienii si stilisti veniti sa o aleaga pe Anka Staar imaginea Startec in Romania au fost insotiti si de un fotograf timisorean, Mario Mercea.

Exit mobile version