Opinia Timisoarei

O tanara a vrut sa se arunce de pe Podul Traian in apele reci ale raului Bega, la Timisoara. Interventie prompta a jandarmilor

TIMISOARA. Jandarmii din Timisoara au reusit sa salveze o tanara care a vrut sa se arunce de pe Podul Traian, in apele reci are raului Bega din Timisoara. Un apel la numarul de urgenta 112 i-a alertat pe jandarmi.

CITESTE SI: Copila in stare grava la spital, la Timisoara, intoxicata cu o substanta pentru tratarea paduchilor

Primele informatii erau ca tanara are in brate o fetita de 4 ani si ca ameninta ca isi va curma viata, insa locatia era una necunoscuta. Imediat Jandarmii au localizat si identificat o tanara care se se afla pe Podul Traian de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, intr-o stare de depresie si vulnerabilitate emotionala.

Tanara se afla singura pe pod, iar jandarmii au reusit sa vorbeasca telefonic cu fostul sot al acesteia pentru a se asigura ca fetita de 4 ani este in siguranta. Barbatul le-a confirmat jandarmilor ca copila este in custodia lui.

Tanara care a vrut sa se arunce de pe pod a fost preluata, in final, de un echipaj medical pentru evaluare si sprijin de specialitate.

Exit mobile version