Opinia Timisoarei

O strada din Timisoara ar putea purta numele regizorului Sergiu Nicolaescu

TIMISOARA. O strada din Timisoara va purta numele regizorului Sergiu Nicolaescu, iar pe cladirea in care acesta a locuit, timp de 12 ani, la Timisoara, va fi amplasata o placuta comemorativa.

Viceprimarul Timisoarei, Adrian Diaconu, a declarat ca la propunerea unor cetateni din Timisoara, o strada din municipiu va purta numele regizorului Sergiu Nicolaescu.

Exista o propunere din partea unor cetateni ca o strada sa poarte numele regizorului pentru ca Sergiu Nicolaescu a stat 12 ani la Timisoara. Nu e decizia mea, e o comisie speciala care se ocupa, iar propunerea nu a intrat, deocamdata in discutia unei astfel de comisii”, a declarat Diaconu.

Mai mult, Diaconu a precizat ca pe cladirea de pe strada Paris din Timisoara unde a locuit regretatul regizor, va fi amplasată o placuta comemorativa.

Va fi o placuta comemorativa pe cladirea de pe strada Paris unde a locuit Sergiu Nicolaescu. Noi incepem activitatea la Primarie luni si urmeaza sa stabilim si textul si momentul in care o vom pune. Cred ca in maxim 2 saptamani”, a mai spus Diaconu.

Sergiu Nicolaescu a murit, joi, la Spitalul Elias din Capitala.

Exit mobile version