Opinia Timisoarei

O soferita rupta de beata a facut prapad. Masini avariate si un copac pus la pamant

O soferita i-a uluit pe politisti dupa un accident pe care l-a produs in Arad.

Incidentul a avut loc pe Splaiul General Praporgescu. O tanara de 22 de ani a pierdut controlul masinii, a lovit in plin doua autoturisme parcate, dar si un copac, pe care l-a pus la pamant.

Politistii si pompierii au ajuns rapid la fata locului si au descoperit ca soiferita abia se putea tine pe picioare. Aceasta a fost testata, iar aparatul etilotest a aratat ca bause bine inainte sa se urce la volan.

In urma accidentului a rezultat o victima de sex feminin, constienta, cooperanta, neincarcerata. Acesta a fost evaluata medical la locul evenimentului si transportata la spital pentru investigatii si ingrijiri medicale suplimentare„, au transmis reprezentantii ISU Arad.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o imbibatie alcoolica de 0,97 mg./l. alcool pur in aerul expirat. A fost dispusa recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Politistii au intocmit un dosar penal pe numele soferitei, pentru conducere sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version