Opinia Timisoarei

O soferita cu BMW pe contrasens a lovit un taxi, un om a fost ranit. Accident la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Accident la Timisoara, duminica dupa-amiaza. Un barbat a fost ranit dupa ce taxi-ul in care se afla a fost lovit de o soferita care a patruns cu BMW-ul pe contrasens.

CITESTE SI: Tragedie. 2 tineri morti si unul ranit, dupa ce un sofer de 20 de ani a intrat cu masina intr-un copac nu departe de Timisoara. Foto

Accidentul s-a petrecut pe Aleea Padurea Verde.

ac

O femeie în vârstă de 48 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Giarmata Vii spre municipiul Timișoara pe Aleea Pădurea Verde, iar la un moment dat, în dreptul imobilului cu nr.2, ar fi pătruns pe sensul opus pe circulație intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv un bărbat în vârstă de 40 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version