Opinia Timisoarei

O soferita a intrat cu masina intr-o scoala la Timisoara, dupa o ciocnire violenta. Cum s-a petrecut accidentul? FOTO!

TIMISOARA. Accident in zona stadionului CFR in aceasta dimineata la Timisoara. Un taximetru si o Dacia Sandero condusa de o femeie s-au izbit puternic intr-o intersectie de pe strada Hasdeu. In urma impactului, Dacia a fost proiectat in gardul Scolii Gimnaziale nr. 19 Avram Iancu. Masina a daramat gardul si s-a oprit in zidul cladirii.

In autoturismul ajuns in scoala se afla si un copil de 8 ani, care a fost ranit.

Politistii, un echipaj SMURD si unul al Ambulantei au sosit rapid la locul accidentului. Micutul a fost transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

Se pare ca de vina este chiar soferita care nu s-a asigurat cand a intrat pe Hasdeu, venind de pe o strada laterala. Aceasta spune ca nu a vazut taxiul. De altfel, strada e strajuita de arbori grosi si vizibilitatea nu e grozava in zona.

„O femeie de 44 de ani a condus un autoturism pe strada Aprodu Movila, dinspre strada Suceava, iar la intersectia cu strada Hasdeu nu a respectat semnificatia indicatorului <<Cedeaza Trecerea>> si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un barbat de 32 de ani. In urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat in gardul unei scoli gimnaziale. Un minor in varsta de 8 ani a fost ranit si transportat la spital. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Soferii au fost testati de politisti, iar aparatul a aratat ca niciunul nu bause inainte de a se urca la volan.

Ambele masini insa au fost distruse. Daca va fi gasita vinovata, soferita va trebui sa acopere cheltuiala cu repararea gardului scolii.

Exit mobile version