Opinia Timisoarei

O singura firma vrea sa ridice complexul sportiv din Calea Lipovei din Timisoara. Nu are niciun angajat, iar cifra de afaceri este 0

TIMISOARA. Un nou pas spre realizarea primului dintre complexurile sportive de cartier pe care Nicolae Robu si le doreste la Timisoara. S-a incheiat termenul pentru depunerea ofertelor de catre firmele dornice sa construiasca primul dintre ele, cel din Calea Lipovei, si s-a inscris doar una.

CITESTE SI: Primul compartiment din Romania de recuperare a pacientilor Mari Arsi se face la Timisoara. Unde se amenajeaza cu bani europeni 

Este vorba despre Bauerkhof Agrobanat SRL, o firma infiintata in anul 2018, care pana in prezent are un profit net… negativ, a acumulat datorii de peste 60.000 de lei si nu are niciun angajat.

„A expirat in 3 februarie termenul de depunere a ofertelor pentru executarea lucrarilor de realizare a complexului sportiv si de agrement Calea Lipovei. A fost depusa o singura oferta. Se parcurge procedura, speram ca oferta e conforma si ca imediat ce procedura e ajunsa la finele ei, sa punem da ordin de incepere a lucrarilor. Este un proiect la care tinem foarte mult. Iata dovada practica ca aceste proiecte nu au fost uitate. Sunt convins ca atingerea acestui stadiu inseamna o noua doza de bucurie pentru cetatenii din Calea Lipovei”, a spus primarul Nicolae Robu.

Dincolo de optimismul edilului, ramane de vazut daca aceasta firma are vreo sansa sa treaca de etapa evaluarii.

VIDEO: George Stefanita

Complexul sportiv urmeaza sa se intinda pe o suprafata de 11.000 de metri patrati, unde se vor construi bazine de inot, terenuri de tenis, un turn de catarat, dar si o sala de sport multifunctionala, in care se vor putea practica mai multe sporturi. De asemenea, in exteriorul constructiei urmeaza sa fie realizata si o parcare, cu putin peste 100 de locuri.

Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la 24,6 milioane de lei, adica putin peste 5 milioane de euro.

Exit mobile version