Opinia Timisoarei

O romanca a devenit un exemplu in Italia! A restituit un portofel cu 2.000 de euro, gasit pe strada!

Potrivit cotidianului Gazeta Romaneasca din Italia, in portofel erau documente si aproape doua mii de euro, bani cash. Elena – o romanca de 44 de ani care lucreaza ca menajera la Genova – s-a prezentat la politie pe 2 ianuarie si le-a inmanat portofelul. A povestit agentilor ca cel care l-a gasit a fost fiul, ei, in varsta de 20 de ani, cu o zi inainte.

Pe 1 ianuarie, seara, am primit un telefon de la fiul meu, care imi spunea, agitat, ca trebuie sa-mi spuna ceva urgent. M-am intalnit cu el si mi-a aratat portofelul, cu banii inauntru: 1800 de euro. Salariul meu pe doua luni! El era foarte incantat, ii straluceau ochii, dar i-am spus ca nu sunt banii nostri si ca trebuie sa-i ducem la politie„, a povestit femeia.

In aceeasi seara, s-a prezentat la sectie, dar nu a gasit pe nimeni, fiind sarbatoare. De aceea a revenit a doua zi si a dat in primire portofelul politistilor. Proprietarul portofelului i-a multumit romancei si a promis ca il va ajuta pe fiul sau sa-si gaseasca un loc de munca.

Exit mobile version