Opinia Timisoarei

O razbunare cumplita! Vezi ce le-a facut o femeie soferilor care au parcat aiurea. VIDEO!

Proprietarii masinilor au ramas ingroziti cand si-au vazut autoturismele. Un trecator revoltat a filmat-o pe femeia care s-a gandit sa se razbune pe cei care au parcat aiurea printr-o metoda cam exagerata.

Un clujean a filmat cum, intr-o dupa-masa, o doamna iritata ca a gasit mai multe masini parcate pe un trotuar din Cluj-Napoca a zgariat, cu o cheie, aproape 15 autovehicule, scrie ziardecluj.ro.

„Mergeam la lucru intr-o dupa-masa si am vazut cum de la BRD la Blocul Spray o doamna zgarie o masina. Apoi vad ca le ia la rand… 3, 4. Cand am dat sa pornesc filmarea veneau oameni din fata, o vedeau, insa nu avea niciun fel de frica. Am intrebat-o ce problema are, pentru ca eram sigur ca e frustrata. Ma gandeam ca e mamica si nu poate trece cu un carucior si eram curios care e frustrarea ei”, a spus tanarul care a realizat filmuletul.

Clujeanul sustine ca nu a sunat la Politie, insa a lasat un numar de telefon pe masinile proprietarilor, in caz ca au nevoie de probe in instanta. Nimeni nu a facut plangere la Politie. Toti cei 8 soferi au sunat sa ceara filmuletul, insa nimeni nu a reclamat fapta doamnei la Politie.

Vezi VIDEO AICI!

Exit mobile version