Opinia Timisoarei

O parcare supraterana ar putea fi construita in plin centrul orasului Timisoara

TIMISOARA. Parcarea va fi construita intre Piata 700 si centrul orasului, chiar pe amplasamentul fostului Centru de Recrutare Militara, unde acum functioneaza o parcare terana a Consiliului Judetean Timis.

CITESTE SI: Instrumente muzicale, bazine de inot, un Muzeu al Revolutiei in garnizoana de la Timisoara. Pe ce mai cheltuie Consiliul Judetean banii, anul acesta

Inca din anul 2015, presedintele de la acea vreme al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, vorbea despre constructia unei astfel de parcari, cu sase etaje. Cert este ca Timisoara are nevoie stringenta de o astfel de parcare in centrul orasului.

CITESTE SI: Mii de oameni si animale salvate, in Timis, de pompieri. Care au fost cele mai dificile interventii de anul trecut

Soferii care parcheaza aici, platesc acum o taxa de 4 lei pe ora sau 50 de lei pentru o zi intreaga. Cel mai probabil, in momentul cand parcarea va fi construita, se va mentine o taxa.

Consiliul Judetean Timis a prevazut in bugetul din acest an suma de 50.000 de lei pentru realizarea unui studiu de oportunitate pentru aceasta parcare.

Exit mobile version