Opinia Timisoarei

O parcare e in amenajare in zona de sud, la Timisoara. In a doua nici nu s-a ridicat inca tot molozul dupa prabusirea garajelor. Foto

TIMISOARA. Primaria Timisoara a inceput inca din luna februarie demolarea garajelor din zona Soarelui si a pornit amenajarea primelor locuri de parcare pe amplasamentul fostelor constructii.

CITESTE SI: Muzica, dansuri, rochii viu colorate, sortulete, esarfe si palarii impodobite cu panglici. Sarbatoare mare nu departe de Timisoara. Foto si video 

Primele intervenii au loc intre blocurile de pe strada Sirius si cele de pe strada Plutasilor. Aici a fost deja indepartat tot molozul rezultat in urma demolarii garajelor si a fost curatat locul. Muncitorii au facut sapaturi pentru a inlocui conductele invechite.

Au fost montate deja borduri noi, iar mare parte din suprafata pe care se aflau in trecut garajele a fost betonata. De asemenea, au fost amenajate partial si trotuarele. A mai ramas de lucru in spatele blocurilor de pe strada Sirius, unde trebuie bagate in pamant mai multe tevi.

Intrarile in viitoarea parcare sunt inca neamenajate.

Si, daca in aceasta locatie lucrarile au avansat, in cealalta parte a strazii Sirius, acestea inca nu au inceput. Garajele au disparut si chiar si o parte a molozului rezultat a fost indepartata. Timisorenii, neavand unde sa isi lase masinile, le parcheaza acum pe locul fostelor garaje.

Anul trecut in Timisoara au fost prabusite nu mai putin de 220 de garaje, insa mai este mult de munca, deoarece la nivelul intregului oras sunt peste 7000 de asemenea constructii.

Procedura presupune birocratie mare. Sunt peste 7000 de garaje in oras, noi ne-am propus sa demolam minim 1000. Mai avem inca litigii cu unii proprietari ” a spus pentru opiniatimisoarei.ro, Florin Ravasila, directorul executiv al Directiei Cladiri Terenuri si Dotari Diverse 1 Est.

Exit mobile version