Opinia Timisoarei

O noua turbogiratie la Timisoara. Seful Directiei Tehnice, Culita Chis: E cadoul meu pentru primar, de ziua lui

TIMISOARA Un nou sens giratoriu a fost finalizat, la Timisoara, in zona Lipovei. Lucrarea, spune seful Directiei Tehnice, este un ‘cadou’ pentru edilul sef, chiar de ziua lui. Aceasta intrucat, primarul Timisoarei aniverseaza joi 65 de ani de viata si nu are nicio lucrare in stadiul de a-i taia panglica inaugurala in 28 mai, asa cum o facea an de an.

CITESTE SI: Cei 30.000 de euro pierduti intr-un magazin din Timisoara si-au gasit stapanul. Video

„Este o noua turbogiratie, in zona Holdelor – Piata Noua. Am finalizat acolo lucrarile, mai avem de facut spatiul verde, respectiv sa punem aspersoarele si gazonul. Avem acolo si o parcare noua, in spatele pietei. Tot ce este rau facem bun”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro directorul Directiei Tehnice din cadrul Primariei Timisoara, Culita Chis.

Noul sens giratoriu este prevazut cu doua benzi, la fel ca si strazile Holdelor si Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Odata cu reconfigurarea intersectiei, aici s-au facut si marcajele rutiere, dar si cateva locuri de parcare. De asemenea, strazile din zona vor face legatura cu inelul IV de circulatie.

In mijlocul sensului giratoriu a fost instalat un catarg de pe care flutura tricolorul inca de acum 2 saptamani.

Turbogiratia de pe Lipovei a fost executata de muncitorii Societatii de Drumuri Municipale, in programul de reparatii strazi.

Reprezentantii Primariei spun ca vor continua lucrarile de infrastructura rutiera, iar in prezent muncesc la asfaltarea bulevardului Republicii, unde a fost si inchis traficul rutier, respectiv la finalizarea trotuarelor de tip sotron din zona centrala.

CITESTE SI: Se inchide traficul pe un bulevard din centru, la Timisoara. Cat timp nu se va circula 

Exit mobile version