Opinia Timisoarei

O noua tragedie pe Soseaua Mortii. Accident cu 5 autovehicule, intre care si un autocar. Un om a murit. Foto

Accident mortal luni dupa-amiaza pe DN 6 in zona localitatii carasene Toplet.

CITESTE SI: Cautari cu drona dupa un grup de turisti din Timisoara, rataciti, care au plecat cu un bebelus dupa ei, in drumetie in muntii Banatului. Operatiune ampla de salvare dupa ce au dormit o noapte sub cerul liber 

In accident au fost implicate trei autoturisme, un autocar si o autoplatforma.

In urma accidentului un om a murit.

În această după-amiază, pe DN 6, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți, la km 371, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, soldat cu decesul unui conducător auto și vătămarea corporală a altor două persoane.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că
în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean bulgar în vârstă de 60 de ani, care ar fi intrat în coliziune frontal-stânga cu un autocar înmatriculat în județul Olt.

De asemenea, în accident au fost implicate alte 2 autoturisme înmatriculate în județele Mehedinți și Dolj și o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 60 de ani și rănirea pasagerei dreapta față din același autoturism și a conducătorului autoutilitarei, toți cetățeni bulgari, cei doi răniți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcooltest stabilindu-se că nu au consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul„, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Acesta este al doilea accident grav dupa cel de duminica din localitatea Constantin Daicoviciu, in urma caruia un om a murit si alti 4 au fost raniti.

Exit mobile version